За нас


Здравейте, вие, които четете тези редове! Ние сме вашите деца и внуци, братя и сестри, бащи и майки, ние сме хората обединени за промяна-на мисленето, на съзнанието, на начина на живот... Времето на празните приказки изтече! Настъпва моментът, в който нашият глас ще се слее с гласът на мнозинството. Осъзнахме, че прогнилата система, в която живеем облагодетелства малък процент хора за сметка на масите. Осъзнахме, че не сме получили демокрацията, за която всички се борихме повече от 20 години. Ние не сме партия, ние сме хората...ние сме НАРОДЪТ.
Години наред се наслушахме на лъжи и празни обещания от измислени лидери. Позволихме да се издигнат фалшиви материални ценности, като забравихме изконните и се превърнахме в роби на една единствена цел - да притежаваме – ВМЕСТО ДА СПОДЕЛЯМЕ, да унижаваме – ВМЕСТО ДА ПОМАГАМЕ, да търпим - ВМЕСТО ДА СЕ БОРИМ. Опитаха се да ни убедят, че имаме избор – че сме свободни, че нещата ще се променят... Докога ще вървим по този път, осъзнавайки накъде води той? Докога ще малтретираме природата? Докога ще си затваряме очите? Ние не сме съгласни с този път и с тази посока! Времето на политическите системи изтече. Настъпва времето на хората, настъпва времето на ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ! Всички знаем, че пътят е дълъг и труден, но не е невъзможен. ЗАЕДНО можем да постигнем мечтите си, стига да имаме достатъчно желание. Ние нямаме лидери и не познаваме зависимостта от болни амбиции. Движението има изцяло хоризонтална структура, като решенията се взимат с КОНСЕНСУС на СВОБОДНИ СЪБРАНИЯ, на които всеки има право на глас, изцяло в духа на ИСТИНСКАТА, ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ!
Нашите основни оръжия са ЛЮБОВТА, СОЛИДАРНОСТА, ВЗАИМОПОМОЩТА, УВАЖЕНИЕТО, ИНФОРМАЦИЯТА... като истински фактори на рЕВОЛЮЦИЯта.
Ние сме провокативни и мислещи хора, които искаме да СЪБУДИМ обществото, което е изпаднало в дълбока летаргия! Ние говорим, обсъждаме, спорим, информираме се, крещим – защото имаме глас и искаме да бъде чут! Ние няма да лекуваме сиптомите на болната система, а ще насочим усилията си към тяхната причина, за да постигнем едно мечтано и прогресивно общество от СВОБОДНИ ЛИЧНОСТИ!
                                                                           Присъединете се към нас!