понеделник, 18 юни 2012 г.

Завърши вторият фестивал „Наистина свободен пазар”



На 13 и 14 юни във Велико Търново се проведе втори фестивал „Наистина свободен пазар”. Мероприятието отново бе проведено в парк „Дружба”, като участие взеха десетки граждани от старата столица. За пореден път бяха оставени всевъзможни вещи, които си търсеха нов собственик. Юнската жега не можа да попречи на търновци да посетят фестивала.



Истина е, че през първия ден хората повече оставяха вещи, отколкото си взимаха такива. За наша радост, на следващия ден времето бе прохладно и изпълни парка с любопитни посетители.

 Приятната атмосфера накара младежи да насядат в района на пазара. Всички се забавляваха, пийваха студена бира и отдъхваха от жегата на настъпващото лято. Местните медии отразиха събитието, като обещаха да ни помагат в разпространението на идеята.

Дрехите, които бяха дарени от участници в свободния пазар, бяха над 10 чувала, които ще бъдат подредени и изпратени в домове за сираци и нуждаещи се.
Вторият фестивал „Наистина свободен пазар” завърши успешно с много позитивно настроение и хубави моменти. И така до следващия път!
 





Няма коментари:

Публикуване на коментар